Torreira, İtalya’ya dönmek için hazırlanıyor!

Arsenal, orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın Serie A temsilcisi Torino’ya kiralık olarak gönderilmesi hakkında görüşmelerde bulunuyor. Taraflar, Uruguaylı orta saha oyuncusunun satın alma opsiyonu hakkında görüşmelerini sürdürüyor.

Torino’nun Arsenal’e ilettiği ilk teklifi paylaşan Sky Sports, İtaltan temsilcisinin Arsenal’e taksitli olarak 22 milyon sterlin ödemek istediğini belirtti. Torino dışında bir başka Serie A takımı olan Fiorentina da oyuncuyu takip etmeye devam ediyor.

Temmuz 2018’de Sampdoria’dan 28 milyon sterlin karşılığında transfer edilen Uruguaylı orta saha; Unai Emery döneminde sık sık yedek bırakılırken, yaşadığı sakatlıkların ardından Arteta döneminde de düzenli olarak forma giyemedi.

Sezonun açılış maçında Fulham ile karşılan Arsenal’de Lucas Torreira maç kadrosunda yer almamıştı. Arteta’nın Thomas Partey ve Houssem Aouar transferlerine kaynak yaratmak için oyuncuyu bonservisiyle göndermek istediği tahmin ediliyor.