Smith: “Daha çok gelişim göstermeliyiz!”

Alınan olumlu sonuçlarla ligde kalma umutlarını güçlendiren Norwich City menajeri Dean Smith, Manchester City maçı için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sakatlıklar hakkında konuşarak sözlerine başlayan Dean Smith, “Josh Sargent hafta sonu müsait olacak, ancak Ozan Kabak ve Andrew Omobamidele bizimle birlikte olamayacaklar. Mathias Normann ise bir süredir dışarıda. Gerekli kondisyona geri dönüyor ama bu maça başlaması ​​için henüz çok erken olabilir. Lukas Rupp tüm hafta antrenman yaptı ama farklı şeyler hissediyor. Takımın genel durumu bu şekilde ve bazı isimlerden yoksun olacağız” dedi.

Sakatlık güncellemesinin ardından takımının son haftalardaki performansından ve karşılaşacakları Manchester City’den bahseden Smith, “Son birkaç maçta topsuz oyunda gerçekten çok iyi görünüyorduk. Wolves ve Palace maçlarında rakiplerimize sınırlı şanslar tanıdık, çok fazla pozisyon üretmelerine izin vermedik, ancak toplu oyunda daha çok gelişmeliyiz. Şu an istediğimiz seviyeye henüz ulaşamadık. Bu hafta sonu zorlu bir maça çıkacağız, son zamanlarda iyi bir görüntü çiziyoruz, ancak Manchester City çok iyi bir takım. Dünyanın en iyi takımı olduklarını söyleyerek Pep Guardiola’yı kızdırmak istemiyorum ama gerçekten çok iyi bir takımlar. Onlara karşı dikkatli ve çalışkan olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Son olarak düşme potasındaki rekabeti değerlendirerek basın toplantısını sonlandıran Dean Smith, “Her zaman söylediğim gibi Premier Lig’de kalmak istiyorsak, çok çalışmalıyız. Bundan daha önemli herhangi bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Rekabet devam ediyor, herkes elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor, bu nedenle önümüzdeki maçı sabırsızlıkla bekliyoruz, bu bir meydan okuma olacak” dedi.

Kaynak: https://www.canaries.co.uk/