Jamal Lewis dipten zirveye!

Son şampiyon Liverpool, Andy Robetson’a alternatif oluşturmak için Norwich City forması giyen Jamal Lewis ile ilgileniyor.

Premier Lig’e veda eden Norwich City, oyuncunun sözleşmesinin devam etmesi ve tamamlanması için üç senesinin olmasından dolayı Jamal Lewis için 20 milyon sterlinlik bir teklif bekliyor. Liverpool ise genç sol bek için 10 milyon sterlin civarında bir ücret ödeyerek transferi tamamlamak için çalışmalara başladı.

Norwich City’nin radarında olan isim ise Liverpool altyapısında forma giyen Yasser Larouci. Liverpool’un Jamal Lewis için Yasser Larouci ve bir miktar para teklif etmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Norwich City formasını 28 kez terleten Lewis için ilk on birde görev alma ve sürekli oynama etkenleri transferde en önemli zorluklar olarak gözüküyor.

Sky Sports muhabiri Kaveh Solhekol ise Liverpool’un bu yaz yüksek bonservisli transfer yapmak istemediğini tek hedeflerinin Jamal Lewis olduğunu söyledi. Kaveh, “Liverpool bu yaz herhangi bir şekilde yüksek ücret ödemek istemiyor. Salgının etkisinin farkındalar ve harcama söz konusu olduğunda çok dikkatli olacaklar. Transfere ihtiyaç duymuyorlar ve tek düşündükleri Andy Robertson’ı dinlendirecek ve kadroda etki yaratabilecek bir sol bek. Bundan dolayı Jamal Lewis listelerinde ve Norwich Premier Lig’e veda ettiği için oyuncuları ön planda bulunuyor. Liverpool, Lewis’İ 10 milyon sterline almak istiyor fakat Norwich için bu teklifi gerçekten yeterli değil. Oyuncu takası ve ek ücret ile bu transferi gerçekleştirebilirler” diye konuştu.

Leave a Comment