Howe, “Alınan mağlubiyet geleceğimizi etkilemeyecek”

Bournemouth menajeri Eddie Howe, Carabao Kupası’nda aldıkları mağlubiyetin büyük bir sorun olmadığını, Premier Lig’de seri yapmak istediklerini söyledi.

Burton Albion’a karşı 2-0 kaybeden ve Carabao Kupası’ndan elenen Bournemouth’ta menajer Howe; maç için kadro seçiminden dolayı eleştirilerle karşı karşıya geldi. Sahaya sürdüğü kadronun bir nedeni olduğunu söyleyen Howe; “Sakatlıklardan dönen oyuncularımıza forma şansı tanıdık ve onların ne kadar hazır olduğunu görmek istedik. West Ham ile oynayacağımız maç öncesi rotasyon yapmak istedik. Simon Francis’in sahalar dönüşü inanılmaz bir şey. Fırsat vermek istediğimiz genç oyunculara sahibiz ve onları görmek istedik. Bu sene fazlasıyla genç bir takımız” diye konuştu.

Eddie, Bournemouth’un önemli oyuncuları olan Simon Francis, Lloyd Kelly ve Arnaut Danjuma Groeneveld’in sakatlıklardan kurtulmalarının takımı için pozitif bir etki yarattığını da sözlerine ekledi.

Leave a Comment