Gallagher kiralık olarak West Brom’a katıldı!

Chelsea’nin genç orta saha oyuncusu Conor Gallagher, Stamford Bridge’de yeni bir uzun vadeli anlaşma imzalasının ardından kiralık olarak West Brom’a katıldı.

Gallagher’ın bu ayın başlarında Crystal Palace’a katılması bekleniyordu ancak Roy Hodgson; tercihini forvet Michy Batshuayi’den yana kullanınca Premier Lig kuralları gereği Gallagher’ın kiralık olarak Palace’a katılma şansı sona erdi. Premier Lig kurallarına göre bir takım başka bir takımdan sadece bir oyuncu kiralama şansına sahip.

Kiralık olarak transferinin tamamlanmasının ardından düşüncelerini ifade eden Gallagher; “Bu sezon oynamak istediğim yer Premier Lig’den çok fazla ilgi vardı, ama burada olmak istediğimi fark ettim. West Brom, geçen sezon gösterdikleri performans nedeniyle bana dikkat çekici geldi. Onlara karşı iki ya da üç kez oynadım ve oyuna nasıl yaklaşımlarını sevdim. Bana uygun olacağını ve gelişimim için en iyisi olacağını hissettim. Olmak istediğim oyuncu olmama yardımcı olabileceğini hissettim ve bu anlaşmayı imzalamaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.

Sözlerine devam eden Gallagher oyun yapısından ve geleceğinden de bahsetti. Gallagher, “Box-to-box bir oyuncu olduğumu düşünmeyi seviyorum ama aynı zamanda çok yönlüyüm. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilmek için kendimi geliştirmek istiyorum. Meydan okuma beni endişelendirmiyor. Geçen sezon Charlton’a gitmeyi seçtim, bunun zor olacağını bilerek ama bu koşullar altında bir oyuncu olarak gelişebileceğimi hissettim. Takıma elimden geldiğince yardım etmeye hazırım. Geçen gün Slaven Bilic ile sadece işlerin nasıl yürüdüğünü görmek için konuştum. Nasıl oynamamı istediğini belirtmesini sevdim. Her şey bana mantıklı geldi ve gerçekten başlamak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.