Crystal Palace Benteke’ye kavuştu!

Crystal Palace menajeri Roy Hodgson, Benteke’nin antrenmanlara tam olarak hazır olduğunu söyledi. İngiliz menajer ayrıca Jason Puncheon hakkında da konuştu.

Jason Puncheon’ın Huddersfield’ın yolunu tutması bekleniyor.

Crystal Palace, ligin henüz başında kaybettiği as forvetine kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Christian Benteke ligin dördüncü haftasında sakatlık yaşayarak ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Uzun zamandır takımını yalnız bırakan Belçikalı’nın takıma dönüşü Palace cephesini sevindirdi.

Oyuncusu hakkında konuşan Hodgson, “Bir süredir antrenmanlarda yer alıyor, ancak tam olarak baştan sona takımla ilk idmanını bugün gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde idmanlara katılıyordu fakat hazır olmadığı için tam olarak bizimle olamıyordu. Bugün tam olarak bizimleydi” dedi

Bu sezon forma şansı bulamayan Jason Puncheon’ın transferi hakkında da konuşan İngiliz menajer, oyuncunun transfer eşiğinde olduğunu doğruladı. Hodgson, “Hala anlaşma ve evraklar için bir teyit bekliyoruz fakat daha da hızlandırmak için elimizden bir şey gelmiyor. Jason bu kulüp için harika bir oyuncu oldu. Uzun yıllardır bizimle birlikte ve ekibin en çok sevilen, saygı duyulan üyelerinden biri. Ancak son zamanlarda forma şansı pek yoktu. Şimdi ilk etapta onu engelleme şansım yok. Ona düzenli şans veremediğim için onun düzenli forma giymesini engellemek yanlış olur” diye belirtti.

Jason Puncheon 2014 yılında Southampton’dan Crystal Palace cephesine katılmıştı. Uzun yıllardır Palace forması giyen İngiliz kanat, son zamanlarda forma şansı bulmakta zorluk yaşıyordu. Bu sezon Puncheon Premier Lig’de sadece 5 maçta yer aldı. Sahada yer aldığı maçlara sonradan dahil olan Puncheon, Premier Lig’de toplamda sadece 8 dakika süre alabildi.

Kaynak: www.skysports.com